Online cumperi rapid si in siguranta. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi cativa pasi simpli. Iata cateva detalii despre fiecare etapa:


Din pagina de produse poti filtra doar produsele care te intereseaza.

selecteaza produs
 

Pentru fiecare produs poti vedea mai multe detalii apasand butonul "Detalii produs".
Pentru cumpararea unui produs trebuie apasat butonul "Adauga in cos" si ajungeti in pagina "Cos produse".
aduga produs
Aici trbuie introdus numarul de pachete dorite. De exemplu pentru peleti ambalati la 15Kg trebuie introdus numarul de saci, pentru brichetele ambalate la 10Kg trebuie introdus numarul de pachete dorite...etc.
Pentru a adauga produsul apasati butonul "Adauga produs".

cos produse
Aici puteti vizualiza comanda dumneavoastra: cantitatea si pretul.
In cazul in care va razganditi cu privire la cantitatea dorita puteti apasa butonul "Editeaza produs". Daca nu mai doriti acest produs puteti apasa "Elimina produs".
Daca doriti sa adaugati si alte produse in cos puteti sa va intoarceti in lista de produse de la butonul "Inapoi la lista de produse" si apoi repetati aceeasi pasi.
cos produse

Pentru a creea comanda apasati "Finalizare comanda". Sunteti redirectionati in pagina de "Creare comanda".
creare comanda Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Dupa completarea informatiilor necesare apasati butonul "Inainte".

confirmare comanda
In aceasta pagina puteti vizualiza comanda dumneavoasta. Aici puteti vizualiza si pretul de transport calculat in functie de cantitate si adresa la care se face livrarea comenzii.
Puteti alege ca livrarea comenzii sa se faca cat mai curand sau la o data ulterioar. Pentru livrarile la o data ulterioara nu se accepta "Plata la livrare"!
Aveti mai multe optiuni de plata:

 • Plata la livrare - Plata se va face in numerar la livrarea comenzii.
 • Virament Bancar - Plata se va face prin viament bancar. Pentru a planifica livrarea avem nevoie de confirmarea platii pe email (contact@bio-combustibil.ro).
 • Virament bancar in transe - Plata se va face prin viament bancar in mai multe transe. Planificarea livrarii se face in momentul cand primim confirmarea achitarii ultimei transe.
 • Card credit sau debit - Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
  • Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
  • Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
  • Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs, sunt in siguranta.
  • Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se faac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
  Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele www.bio-combustibil.ro.

La sectiunea "Detalii factura" puteti selecta modul da facturare dorit: persaona fizica sau persoana juridica. In functie de ce ati selectat trebuiesc completate datele necesare pentru a intocmi factura.

 

In acest moment, dupa finalizarea comenzii veti fi trimis in pagina de multumire. Veti primi un email de confirmare.
Comanda se considera valida doar dupa ce un reprezentant BioCombustibil va contacteaza pentru a verifica toate detaliile comenzi!

Pentru orice probleme pe care le intampinati la crearea unei comenzi ne puteti contacta telefonic la 0730895562 sau pe adresa de email contact@bio-combustibil.ro.